Kunkkarireissulla Eetua katsomassa

Tiistai 31.7.2018 - Anne


Rovaniemen kuninkuuskilpailuihin menessä vietiin koirat ja pupu hoitoon Sanna Moilasen eläinhoitolaan Uuraisiin, missä on kaksi Etupassin varsaa, Etuloiste 3v ja Timppa 1v. Molemmat varsat olivat laitumella ja käytiin Lamppua (Etuloiste) katsomassa ihan läheltä. Tammavarsa on tosi hienon näköinen, juoksi meitä vastaan kepein liikkein. Sitä on talvi ajettu reellä ja kesä uitettu. Orivarsa Timppa oli niin kaukana, että ei nähty kuin silhuetti.

Lamppu_26.7.-18_4.jpg

 

Tullessa poikettiin Tupamäellä. Heidi oli aamulla käynyt ajamassa Eetulla. Luuliian poltosta on nyt kulunut tasan kuukausi. Jalassa ei näkynyt kuin pieni jälki ja Eetulla on ajettu viikon verran hölkkää, ei kuitenkaan vauhteja. Nyt Antti sanoi vievänsä sen radalle. Jos ravi on ok, niin pikku hiljaa starttiin. Treenissä Eetu on ollut tosi vireä.

Eetu oli tallin vieressä tarhassa ja olemus oli Apassimaisen ryhdikäs, kun se katsoi "ketäs tuolta tulee". Selvästi tunsi Elinan, joka on kaksi kesää orilaitumella käynyt Eetua hoitamassa. Maha on taas kasvanut, kun treeni on ollut kevyempää, mutta varsamaisuus on tipotiessään ja luonne Eetulla on jännä. Neljä vuotias ori, kunnioittaa ihmistä ja on seurallinen, mutta oli päässyt sähköttömistä langoista tallin kingin karsinaan ja sanellut marssijärjestyksen. Antti sanoi, että ei olisi kyllä uskonut ja selvisivät ilman haavereita.

Risto oli ehtinyt lähtemään Kuopion raveihin, ettei päästy onnittelemaan. ;(

Eetu_30.7.-18_5.jpg

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini