Eetu harkkareissa

Maanantai 26.2.2018 - Anne


Käytiin Helenan ja Maija-Liisan kanssa viikonloppuna katsomassa Eetua ja Passia.

Kun reilu kuukausi sitten kirjoitin, että Eetu on "mahdottoman hyväluontoinen", niin nyt meitä vastassa olikin oripojanjullikka. Hauskaa, miten pienessä ajassa Eetusta on kuoriutunut oikea ori, selvästi kevättä rinnassa. Haettiin Eetu tarhasta tallin ylisille, kuorittiin loimista ja kevennettiin vähän talviturkkia harjaamalla. Koko ajan ori piti omaa shoutaan, epätavallista Eetua.

Yövyttiin Petäjäveden liepeillä, jotenka meillä oli mahdollisuus mennä sunnuntaina Killerille katsomaan Eetun harkkareita.

Antilla oli monta 4-5 vuotiasta hevosta harjoittelemassa ja Eetua ajoi Kari Masalin. Eetulle kokeiltiin nyt puolilappuja silmille ja se juoksi 1.50:n sarjassa (rata 1), jossa Antti ajoi Lumi-Oliveria (rata 3).

Tallikaverukset juoksivat rinnakkain ja peräkanaa. Kun Lumi-Oliver laukkasi, pysähtyi Eetu sen rinnalle ihmettelemään, mutta Eetulla ei ollut aikomustakaan laukata, vaan posotti puhdasta ravia koko matkan. Masalin oli tyytyväinen Eetun suoritukseen.

Antti sanoi kokeilevansa seuraavan kerran kokolappuja, joilla ori on selvästi terävämpi, mutta saattaa pelästyä takaa tulevia. Kun sopivat varusteet on selvillä, voi kokeilla starttiin.

Alla linkki harkkareihin ja muutama kuva Kuva-albumissa.

https://www.youtube.com/watch?v=kvbMnjWHvVY&t=0s&list=PLypFIw7cCAzvoNzZc8CwOe4XlLx3MQrYo&index=1

IMG_3156.JPG


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini