Hyväksyttyjä koelähtöjä

Tiistai 7.11.2017 - Anne


Isä ja poika suorittivat hyväksytyt koelähdöt parin päivän välein. Etupassi Mikkelissä perjantaina, 3.11, Jani Ruotsalaisen ohjastamana. Terholla oli samassa lähdössä oma hevonen, mistä syystä lainakuski.

Passi lähti radalta kaksi tyypilliseen tyyliinsä ja meinasi seota laukalle, mutta hyvin Jani sai askeleet raville, jonka jälkeen Passi ravasi kaksi kierrosta hienoa ravia, ajalla 33.6.

Terho sanoi, että Passi ei ole vielä aivan huipussaan. Hiittejä on ajettu kolmisen viikkoa, mutta ei vielä hirmu kovaa, eikä jalka ole reagoinut mitenkään. Koelähtö on nyt kuitenkin suoritettu ja kilpailulupa saatu.

Etuaika osallistui eilen, 6.11, Killerillä Nuoret radalle-lähtöön. Antti oli varsan suoritukseen tyytyväinen. Eetu lähti radalta 1 varsamaisesti ja aika verkkaisesti, mutta pysyi ravilla koko matkan. Aloitus varsoilla oli 50 pintaan ja Eetu jäi aloituksessa viimeiseksi. Ensimmäisellä takasuoralla se piristyi ja sai muut kiinni. Eetun ravi oli hyvää ja rytmikästä, eikä vetänyt yhtään takastaan. Vauhtia parhaimmillaan 40 pintaan. Tuloksena hyväksytty koelähtö, 100€ palkinto ajalla 46.9. Rata oli muutaman sekunnin raskas.

Kilpailuoikeus on siis Eetullakin normaali starttiin, mutta Antti ilmoittaa etusijassa Nuoret-lähtöihin, jos niitä on tarjolla, että varsa saisi lisää kokemusta.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini