Valoa tunnelin päässä

Torstai 27.4.2017 - Anne


Etupassi-Tallin talvi on ollut pitkäveteinen ja osakkailta kärsivällisyyttä vaativa.

Molempien oriiden valmentajat, ovat kuitenkin tehneet parhaansa ja suuren työn meidän hevosten kanssa, mistä toivottavasti saadaan tulevana suvena nauttia.

Etupassi on toipunut leikkauksesta hyvin. ”Se on nyt mallillaan” sanoi Terho eilen. Passilla on ajettu jo kovaa, eikä jalka reagoi mitenkään. Muutenkin Passi on hyvän näköinen ja parhaassa kunnossa, mitä Rautiaisella olo aikanaan on ollut. Terho uskoo vahvasti oriin paluuseen kilparadoille kesäkuussa.

Etuaika on saanut olla terveenä, lukuun ottamatta pientä flunssaa pari viikkoa sitten. Eetunkin treenit ovat sujuneet hyvin ja Antti vie sen Killerille harjoittelemaan joku päivä. Jos ratakäyttäytyminen onnistuu hyvin on edessä opetuslähtö. Antti informoi meitä molemmista, niin halukkaat voivat mennä katsomaan.

Juttelin myös viikko sitten Kai Finnbergin kanssa. Hän omistaa ja valmentaa 3v. tammavarsaa nimeltä Annen Vauhti (i. Etupassi e. Vauhtijaana ei. Jaanen Suikku). Tamma on opetettu ajolle 2-vuotiaana, on fiksu ja toimii hyvin. Pääosin on saanut olla laitumella ja tarhassa. Ajossa on järkevä, kuuliainen ja hölkkää hyvin. Ei ole ajettu lujaa koskaan. On ilmoitettu kaikkiin ikäkausikilpailuihin, syksyllä tai alkuvuodesta 2018 opetuslähtöön.

Vallatonta Vappua kaikille Passilaisille!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini