Sunnuntai-illan piristys

Sunnuntai 5.2.2017 - Anne


Antti soitti tänään mukavan puhelun treenilenkillä Eetun rattailta.

Eetulla oli bootsit etujaloissa ja ravi parempaa, kuin ilman painoja. Antti oli ajanut kahden minuutin vauhtia, vasen takanen oli nyt täysillä mukana ja ravi tuntui niin hyvältä, että Antti päästeli pätkän täysillä. Varsa oli yltänyt 1.42 vauhtiin. Vain hetken, mutta Antti sanoi, että se on harvinaista tässä vaiheessa 3-vuotis kautta.

Antti sanoi myös, että Eetulla on kova potku takajaloissa ja pitkä askel, kun lähtee oiken menemään ja tänään varsa oli parempi, kuin koskaan. Seuraavalla kerralla lupasi laittaa vielä pitkät hokit takasiin, että saa enemmän pitoa.

Mielenkiintoinen vuosi meillä edessä ja tästä on hyvä aloittaa uusi viikko.

Eetu.jpg  


Kommentit

7.2.2017 17:44  Mane

Kyllä Annen sunnuntai-illan blögi todella piristikin. Nyt ollaan jo tiistai-illassa ja piristys vain jatkuu. Mielessä on iloisia asioita ja hyvä mieli siitä, että aikoinaan on tullut lähdettyä tähän kimppaan. On nautittu hyvistä hevosista ja tutustuttu kivoihin kimppakavereihin, joiden kanssa on koettu ikimuistoisia elämyksiä. Kiitti kaikille.

7.2.2017 17:46  Mane

Kyllä Annen sunnuntai-illan blogii todella piristikin. Nyt ollaan jo tiistai-illassa ja piristys vain jatkuu. Mielessä on iloisia asioita ja hyvä mieli siitä, että aikoinaan on tullut lähdettyä tähän kimppaan. On nautittu hyvistä hevosista ja tutustuttu kivoihin kimppakavereihin, joiden kanssa on koettu ikimuistoisia elämyksiä. Kiitti kaikille.

7.2.2017 17:57  Mane

Noi vierasperäiset lainasanat ovat tosi vaikeita perussuomal..... eikun suomalaiselle perusjuntille, eikä asia juuri parane korjailuyrityksistä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini