Uusi vuosi, uudet kujeet

Lauantai 7.1.2017 - Anne


Tammikuuta jo taaplataan pitkän matkaa. Tallin kantaori, Etupassi, kääntyi 11 vuotiaaksi ja poika, Etuaika aloittaa tärkeän 3-vuotiskautensa. Toivottavasti mielenkiintoinen ja antoisa ravivuosi edessäpäin.

Etupassilla on viisi kuukautta starttitaukoa takanapäin, jalkavaivan ja Rautiaisen tallissa sitkeästi vierailleen viruksen takia. Ori on ollut liikkeessä kuitenkin koko ajan, eikä peruskunto ole päässyt huononemaan. Terho toivoo, että muutaman päivän kirpeät pakkaset ovat vieneet taudin mennessään ja saisi ilmoitella hevosia starttiin. Vähälumisen pakkasjakson ansiosta ovat saaneet mainion jääradan tehtyä, missä Passikin on päässyt jo treenaamaan.

Etuaika puolestaan on saanut lumitreeniä useamman viikon. Vaikka joulukuu oli lumeton suuressa osassa maata, Petäjävedellä, Tupamäen tallilla pääsi reellä ajamaan pellolla. Eetu on vahvistunut ja ollut terveenä.

Orimainoksia jo väsätään kovaa kyytiä. Etupassi hyppää pukille ensi kesänä Rautiaisella ja sitä mainostetaan Ravinetin vuosijulkaisussa 2017, joka ilmestyy helmikuussa. Hankkikaapa ko. opus käsiinne! Siinä esitellään mm. kuluneen vuoden mielenkiintoisimmat hevoset ja ihmiset sekä käsitellään ravijalostuksen kuumimpia käänteitä ympäri maailman. Teos on n. 150 sivuinen.

Hyvää ravivuotta 2017 kaikille Passilaisille! Alla oleva kuva on otettu viime kesänä Rautiaisen tallista. Kuvassa Helena ja Passi.

Helena_ja_Passi.jpg


Kommentit

9.1.2017 8:29  Mane

Etupassi: " kyllä mulla on sitten kiva kimppa ja siinä upeita jäseniä, ei me ihan kaikkia kerrota

9.1.2017 9:36  Anne

;)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini